betekenis

Sassy is in de eerste plaats afgeleid van mijn naam Saskia .
🙂
Sassy is een Engels/Amerikaans bijvoeglijk naamwoord afgeleid van het woord Saucy . Er is geen letterlijke vertaling voor het woord Sassy , maar het beschrijft alles wat spontaan ,eerlijk ,rechtuit,fel, frank,pittig, vrolijk , sexy , gevat, ondeugend , uitdagend,eigenzinnig,  prikkelend , kleurrijk , exotisch, beetje gek  en positief  anders is .

Het woord kan op alles betrekking hebben , stijl, decoratie , smaak ,uitzicht (looks) , gerechten , persoonlijkheid , taalgebruik  en concept .


yes we can !

Sassy-gevoel .

Sassy's staat voor alles wat in mij leeft , waar ik van hou en in geloof .  Sassy's is mijn bescheiden manier om te delen en te inspireren en ik hoop mijn  klanten en vrienden op die manier een stukje goed gevoel te geven .

Sassy's staat voor lekker , eerlijk , gezond voedsel voor lichaam en geest .  

Sassy's staat voor positieve energie door haar eclectische , vintage stijl , kleurrijke inrichting  en huiselijke , ongedwongen sfeer .

Sassy's staat voor spiritualiteit en bewustzijn . Door maandelijkse quotes ( soulfood ) en inspirerende tekstjes .

Sassy's staat voor verbondenheid met natuur , mens en dier . Door de ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten .

Sassy's staat voor creativiteit, open geest , vrije wil, gezelligheid , warm hart en een beetje vrolijke  gekheid  😋.

Het "sassy" gevoel vertaald zich zowel in de menu kaart, met gewaagde recepten  , maandelijkse  suggesties met experimentele verrassende creaties , als in het interieur die een charmante eclectische stijl is . Een bonte verzameling van authentiek , brocante , retro, vintage en doorleefde prullen , vrolijke kleuren combinaties . Het geheel is geeft een knus 'feelgood ' sfeer die evengoed rustgevend als prikkelend werkt . Inspirerende teksten en quotes , die bijdragen aan een verhoogd bewustzijn , je even doen stilstaan of denken ... voedsel voor lichaam en geest . Alles overgoten met een flinke scheut humor en een nostalgische knipoog  ,  afgewerkt met muziek van alle tijden en werelden .  Hokjes -denken  is hier niet aan de orde en wij verwelkomen iedereen met een warm hart . 

ENJOY !!!!

voor elk wat wils

Sassy's pizza en pastabar is een een klein vrolijk eethuisje in het hart van Stene  . Geinspireerd op de  mediterraanse keuken , met eenvoudige , eerlijke en verse produkten .  Wij zijn gespecialiseerd in vegetarische en veganistische gerechten , enig in Oostende .  We hebben echter een evenredige keuze vlees en vis gerechten op het menu , omdat wij voor iedereen willen koken ,zonder vooroordelen .

Wij bieden wekelijks nieuwe suggesties , verrassende combinaties, eigen(-zinnige )creaties die tegemoetkomen aan elke eetgewoonte . Voor elk wat wils , maar vooral lekker , gezond en evenwichtig .

Alles wordt steeds vers bereid , waardoor wij zonder veel moeite de gerechten kunnen aan passen naar uw eigen wens .

Alle pizzas en pastas kunnen ook afgehaald worden .

10 % korting op afhalen . 

Sassy's artisanale toetjes .

Onze desserts , gebak , taarten , cupcakes , enz... worden in huis gemaakt . Speciaal voor onze veganisten zorgen we voor vegan cupcakes of ander plantaardig gebak . Dus zonder gebruik van dierlijke produkten .  Met liefde gemaakt ! 🙂

tiramisu met kersen in een kopje .

Opmerkingen

19.08.2021 14:07

Aafje Van Hoecke

Wauw wat een verademing toen ik gisteren, woensdag 18 augustus '21 voorbijreed met m'n autootje. Ik woon hier in Stene al 2 jaar en ik had geen weet van jouw tof restaurantje !!

29.07.2016 18:08

Anneleen nys

Beste zijn jullie morgen open? Is reservatie nodig? Dank voor uw bericht. Mvg Anneleen

25.06.2013 20:52

femke

Zondag kom ik bij jullie eten, ik kijk er al weer naar uit!!
Mijn tante & nonkel komen mee en kennen jullie nog niet. Ze zullen aangenaam verrast zijn! nomnomom

08.09.2012 17:30

Marijke van den Hoff

Ik ben dankzij mijn vriend op deze site beland. Op 22 september naar Oostende om heerlijk bij jullie te eten. Ik ben veganist en mijn vriend is Bourgondier...

09.09.2012 13:19

Sassy

Van harte welkom Marijke !! Helaas zijn we op 22 sept. nog in verlof . Wegens werken op de nieuwe locatie ( Stene ) . Alle contactinfo op de website ! mvg Sas

18.05.2012 19:49

hilde slambrouck

'kben vanddag bij jullie komen eten, een eerste kennismaking op aanraden van een vriend. Alles vers, heel lekker. Met een goed gevoel terug buiten gestapt!!
Hil