betekenis

Sassy is in de eerste plaats afgeleid van mijn naam Saskia .
🙂
Sassy is een Engels/Amerikaans bijvoeglijk naamwoord afgeleid van het woord Saucy . Er is geen letterlijke vertaling voor het woord Sassy , maar het beschrijft alles wat spontaan ,eerlijk ,rechtuit,fel, frank,pittig, vrolijk , sexy , gevat, ondeugend , uitdagend,eigenzinnig,  prikkelend , kleurrijk , exotisch, beetje gek  en positief  anders is .

Het woord kan op alles betrekking hebben , stijl, decoratie , smaak ,uitzicht (looks) , gerechten , persoonlijkheid , taalgebruik  en concept .


yes we can !

Sassy-gevoel .

Sassy's staat voor alles wat in mij leeft , waar ik van hou en in geloof .  Sassy's is mijn bescheiden manier om te delen en te inspireren en ik hoop mijn  klanten en vrienden op die manier een stukje goed gevoel te geven .

Sassy's staat voor lekker , eerlijk , gezond voedsel voor lichaam en geest .  

Sassy's staat voor positieve energie door haar eclectische , vintage stijl , kleurrijke inrichting  en huiselijke , ongedwongen sfeer .

Sassy's staat voor spiritualiteit en bewustzijn . Door maandelijkse quotes ( soulfood ) en inspirerende tekstjes .

Sassy's staat voor verbondenheid met natuur , mens en dier . Door de ruime keuze aan vegetarische en veganistische gerechten .

Sassy's staat voor creativiteit, open geest , vrije wil, gezelligheid , warm hart en een beetje vrolijke  gekheid  😋.

Het "sassy" gevoel vertaald zich zowel in de menu kaart, met gewaagde recepten  , maandelijkse  suggesties met experimentele verrassende creaties , als in het interieur die een charmante eclectische stijl is . Een bonte verzameling van authentiek , brocante , retro, vintage en doorleefde prullen , vrolijke kleuren combinaties . Het geheel is geeft een knus 'feelgood ' sfeer die evengoed rustgevend als prikkelend werkt . Inspirerende teksten en quotes , die bijdragen aan een verhoogd bewustzijn , je even doen stilstaan of denken ... voedsel voor lichaam en geest . Alles overgoten met een flinke scheut humor en een nostalgische knipoog  ,  afgewerkt met muziek van alle tijden en werelden .  Hokjes -denken  is hier niet aan de orde en wij verwelkomen iedereen met een warm hart . 

ENJOY !!!!

voor elk wat wils

Sassy's pizza en pastabar is een een klein vrolijk eethuisje in het hart van Stene  . Geinspireerd op de  mediterraanse keuken , met eenvoudige , eerlijke en verse produkten .  Wij zijn gespecialiseerd in vegetarische en veganistische gerechten , enig in Oostende .  We hebben echter een evenredige keuze vlees en vis gerechten op het menu , omdat wij voor iedereen willen koken ,zonder vooroordelen .

Wij bieden wekelijks nieuwe suggesties , verrassende combinaties, eigen(-zinnige )creaties die tegemoetkomen aan elke eetgewoonte . Voor elk wat wils , maar vooral lekker , gezond en evenwichtig .

Alles wordt steeds vers bereid , waardoor wij zonder veel moeite de gerechten kunnen aan passen naar uw eigen wens .

Alle pizzas en pastas kunnen ook afgehaald worden .

10 % korting op afhalen . 

Sassy's artisanale toetjes .

Onze desserts , gebak , taarten , cupcakes , enz... worden in huis gemaakt . Speciaal voor onze veganisten zorgen we voor vegan cupcakes of ander plantaardig gebak . Dus zonder gebruik van dierlijke produkten .  Met liefde gemaakt ! 🙂

tiramisu met kersen in een kopje .