8. sep, 2022

2e UPDATE ! VINTAGE !

Vintage- preloved  -tweedehands -designers (kleding -fashion )

Vintage en tweedehands worden dikwijls samen genoemd , maar zijn niet hetzelfde .

Tweedehands  betekent dat het item al eens verkocht /gebruikt is . Het kan evengoed nieuwe collectie of vorig jaar collectie zijn .

Vintage is echt een categorie op zichzelf en is typisch oud de jaren 40 tot 80/90 , dus minstens 30 jaar oud .

Van beide categorieën kan je in Sassy’s 2nd love  designer -stukken en gewone leuke dingen  vinden .

Designerstukken zijn echte pareltjes die je kan kopen voor een stuk minder dan hun originele verkoopprijs , wat het dragen van design- mode voor iedereen toegankelijker maakt .

In plaats van ‘tweedehands ‘ gebruik ik liever de  term ‘preloved ‘ , het benadrukt dat het kledingstuk met liefde gedragen en doorgegeven wordt en dus opnieuw iemand anders blij kan maken .

‘Preloved fashion’ is ook een manier om je eigen stijl te ontdekken , jezelf te onderscheiden , en vooral jezelf te zijn . Alles komt terug , vooral in fashion , preloved is de manier om de trends te volgen op je eigen unieke , creatieve manier .

Met een beetje durf , kan je de huidige trends  volgen , en er toch niet hetzelfde zijn als iedereen . Als je blindelings  de nieuwe trend volgt verlies je je eigen stijl … Je kan ook altijd preloved en fast fashion mixen om er je eigen unieke stijl van te maken .

Preloved en vintage is nu terug, hot & happening !

Bovendien is het’ cool en concious ‘ , fun , duurzaam , milieuvriendelijke en budgetvriendelijk .

BE-YOU-TIFUL

www.sassys.be