25. aug, 2022

1e update : conceptstore !

SASSY's 2nd love UPDATE
Een concept store is een winkel die is gebaseerd op een bepaalde levensstijl. Niet alleen op de levensstijl van de doelgroep, maar ook en zeker van de eigenaar.
Een concept dat ontstaat vanuit een persoonlijke passie, een ziel en een visie.
Misschien is ‘soulstore ‘ een betere benaming , een concept met soul , met een eigen persoonlijke handtekening .
Waar producten zorgvuldig met liefde en zorg speciaal voor jou uitgezocht worden , producten met een ziel en een verhaal .
Sassy’s 2nd love wordt een originele zaak met liefde en aandacht voor mens , dier en planeet . De verhalen en de verledens van de produkten geven elk item een intrinsieke waarde .
We willen niet alleen producten verkopen , maar een complete ‘lifestyle , een bewuste levenstijl.
Het gehele concept , is gericht op duurzaamheid , circulariteit ,openheid en liefde , het gaat dus niet alleen om de dingen die we verkopen .
Wij dragen graag ons steentje bij , voor het maken van fundamentele keuzes over de wijze waarop we zelf ons leven inrichten . Wat we lezen , wat we eten , wat we dragen en hoe we ons gedragen …onze smaak , waarden en normen maken elk van ons tot wie zijn .
Een bewuste levensstijl begint bij te snappen hoe de dingen werken.
Laat je inspireren en motiveren in het maken van goed geïnformeerde duurzame keuzes . Hier kan je ,je eigen bewuste en duurzame levenstijl vorm geven !
De combinatie van koffiebar-lunch en vintage-preloved shop , samengebracht in één geheel zal vooral gewaardeerd worden door mensen met dezelfde visie. Maar ook door de funshoppers , want Sassy’s is altijd fun 
It’s all about love , we can all make a difference !
Thank you !
Volg ons voor alle updates !