Sassy's 2nd love .

8. sep, 2022

Vintage- preloved  -tweedehands -designers (kleding -fashion )

Vintage en tweedehands worden dikwijls samen genoemd , maar zijn niet hetzelfde .

Tweedehands  betekent dat het item al eens verkocht /gebruikt is . Het kan evengoed nieuwe collectie of vorig jaar collectie zijn .

Vintage is echt een categorie op zichzelf en is typisch oud de jaren 40 tot 80/90 , dus minstens 30 jaar oud .

Van beide categorieën kan je in Sassy’s 2nd love  designer -stukken en gewone leuke dingen  vinden .

Designerstukken zijn echte pareltjes die je kan kopen voor een stuk minder dan hun originele verkoopprijs , wat het dragen van design- mode voor iedereen toegankelijker maakt .

In plaats van ‘tweedehands ‘ gebruik ik liever de  term ‘preloved ‘ , het benadrukt dat het kledingstuk met liefde gedragen en doorgegeven wordt en dus opnieuw iemand anders blij kan maken .

‘Preloved fashion’ is ook een manier om je eigen stijl te ontdekken , jezelf te onderscheiden , en vooral jezelf te zijn . Alles komt terug , vooral in fashion , preloved is de manier om de trends te volgen op je eigen unieke , creatieve manier .

Met een beetje durf , kan je de huidige trends  volgen , en er toch niet hetzelfde zijn als iedereen . Als je blindelings  de nieuwe trend volgt verlies je je eigen stijl … Je kan ook altijd preloved en fast fashion mixen om er je eigen unieke stijl van te maken .

Preloved en vintage is nu terug, hot & happening !

Bovendien is het’ cool en concious ‘ , fun , duurzaam , milieuvriendelijke en budgetvriendelijk .

BE-YOU-TIFUL

www.sassys.be

25. aug, 2022
SASSY's 2nd love UPDATE
Een concept store is een winkel die is gebaseerd op een bepaalde levensstijl. Niet alleen op de levensstijl van de doelgroep, maar ook en zeker van de eigenaar.
Een concept dat ontstaat vanuit een persoonlijke passie, een ziel en een visie.
Misschien is ‘soulstore ‘ een betere benaming , een concept met soul , met een eigen persoonlijke handtekening .
Waar producten zorgvuldig met liefde en zorg speciaal voor jou uitgezocht worden , producten met een ziel en een verhaal .
Sassy’s 2nd love wordt een originele zaak met liefde en aandacht voor mens , dier en planeet . De verhalen en de verledens van de produkten geven elk item een intrinsieke waarde .
We willen niet alleen producten verkopen , maar een complete ‘lifestyle , een bewuste levenstijl.
Het gehele concept , is gericht op duurzaamheid , circulariteit ,openheid en liefde , het gaat dus niet alleen om de dingen die we verkopen .
Wij dragen graag ons steentje bij , voor het maken van fundamentele keuzes over de wijze waarop we zelf ons leven inrichten . Wat we lezen , wat we eten , wat we dragen en hoe we ons gedragen …onze smaak , waarden en normen maken elk van ons tot wie zijn .
Een bewuste levensstijl begint bij te snappen hoe de dingen werken.
Laat je inspireren en motiveren in het maken van goed geïnformeerde duurzame keuzes . Hier kan je ,je eigen bewuste en duurzame levenstijl vorm geven !
De combinatie van koffiebar-lunch en vintage-preloved shop , samengebracht in één geheel zal vooral gewaardeerd worden door mensen met dezelfde visie. Maar ook door de funshoppers , want Sassy’s is altijd fun 
It’s all about love , we can all make a difference !
Thank you !
Volg ons voor alle updates !